Uw browser is verouderd!

ijsselpark.nl is gebouwd volgens de laatste technologieën. Hierdoor kunnen we een optimale gebruikerservaring bieden aan onze bezoekers. We zien dat de browser waar u nu gebruik van maakt niet meer wordt ondersteund, omdat deze niet meer up to date is. Download de nieuwste versie van één van de volgende browsers zodat u gebruik kunt maken van de website zoals dit is bedoeld. In de nabije toekomst zal het niet meer mogelijk zijn om ijsselpark.nl te gebruiken met uw huidige browser.

Download browser
30-06-2020

Ondertekening overeenkomst 'De Kroon' in stadshart Alphen aan den Rijn

Ondertekening overeenkomst 'De Kroon' in stadshart Alphen aan den Rijn

De gemeente Alphen aan den Rijn en BEMOG Projektontwikkeling hebben de koopovereenkomst voor de grond van het nieuwbouwplan ‘De Kroon’ ondertekend. Hiermee is exact 1 jaar na de presentatie van het plan aan de gemeente, deze mooie mijlpaal bereikt en wordt er uitgekeken naar het vervolg. De bekrachtiging van de overeenkomst werd op het stadhuis van Alphen aan den Rijn verricht door Gerard van As, wethouder wonen en Daco Bokx, directeur BEMOG Projektontwikkeling West B.V. 

Het stadshart van Alphen aan den Rijn is volop in ontwikkeling, met de Kroon wordt er aan de noordzijde van de Kromme Aar een mooie aanvulling gerealiseerd, waarmee er weer een stap richting het nieuwe Alphen is gezet. Het plan met de hoogwaardige rijke architectuur en woningen variërend van 60 tot 240 m², zet in op een divers koopaanbod passend bij het historische hart van de stad. De mix van kleine tot grote appartementen, 4-laagse herenhuizen, woon-werk mogelijkheden en de parkeergarage, sluit aan op de woonbehoefte van de inwoners binnen de gemeente.

De kracht van het plan zit in de aansluiting op alle nieuwe ontwikkelingen in het gebied en de omarming van het aan de Kromme Aar gelegen nieuwe groen park. Elke zijde van het gebouw is daarom ook als ‘voorgevel’ ontworpen. Binnen de ambities worden ook duurzaamheidsambities in de breedste zin van het woord nagestreefd. Het gebouw wordt bijvoorbeeld voorzien van een warmtepompinstallatie en water bufferende groendaken, maar ook de trapsgewijze sprongen en uitkragingen met vaste groenvoorzieningen aan de zuidzijde, dragen op passieve wijze bij aan een duurzaam en aangenaam verblijfsklimaat.

Aan het door KOW architecten ontworpen hoogwaardige bouwplan, wordt momenteel hard gewerkt door het bouwteam, waarbij er wordt gestreefd om dit jaar nog in verkoop te kunnen gaan.

TERUG